Tuudo avuksi

Menestys tehty helpoksi

Opiskelu on tarpeeksi haastavaa ilman kymmeniä eri kanavia ja palveluitakin. Ainutlaatuinen Tuudo-sovellus kerää samaan paikkaan kaiken, mitä opiskelija tarvitsee opinnoissaan.

Yli 300 000 opiskelijaa ja 40 oppilaitosta tietää sen jo.

Tuudon sivuvalikko 2021

MIKÄ TUUDO ON?

Opiskelijan appi

Tuudo on opiskelijan henkilökohtainen opintoarjen helpottaja. Yhtä sovellusta käyttämällä opiskelija näkee oman lukujärjestyksensä, voi ilmoittautua kursseille, navigoi kampuksella, asioi kirjastossa ja tarkistaa opiskelijaravintoloiden ruokalistan.

Tutustu 200 000 opiskelijan kuukausittain käyttämään sovellukseen

Ajan ja vaivan säästäjä

Tuudo on oppilaitoksen kumppani ja helpottaa opiskelijoiden arjen lisäksi myös oppilaitoksen hallinnollista taakkaa. Tuudo säästää organisaation tärkeimpiä resursseja keräämällä opintopalvelut yhteen ja tarjoamalla jatkuvaa tukea ja kehitystä.

40 oppilaitosta Suomessa helpottaa omaa ja opiskelijoidensa arkea Tuudolla

Kanava, joka tavoittaa

Tuudo saattaa yhteen korkeakoulujen opiskelijat ja heitä rekrytoivat yritykset. Meille on tärkeää kaventaa opintojen ja työelämän välistä kuilua tarjoamalla työmahdollisuuksia ja tietoa työelämästä. Tuudosta löytyy aina opiskelijoille sopivia työ- ja harkkapaikkoja.

Liity yli 400 yrityksen joukkoon ja tavoita korkeakouluopiskelijat Tuudolla

LATAA TUUDO

App Storen ikoni
Play Storen ikoni
App Galleryn ikoni
Tuudon valikko

Näin Tuudo toimii

Ja tekee menestymisestä helppoa

Tuudo-sovellus ladataan ilmaiseksi sovelluskaupoista, minkä jälkeen opiskelija kirjautuu sisään oman oppilaitoksensa Tuudoon. Kirjautuminen tapahtuu oppilaitoksen tunnuksilla. Tuudo toimii niissä oppilaitoksissa, jotka ovat ottaneet sen käyttöön.

Kirjautumisen jälkeen Tuudo näyttää mm. henkilökohtaiset opintotiedot, kuten lukujärjestyksen, opintosuoritukset, opiskelijatunnisteen ja tiedotteita.

Tuudon käyttäminen on vapaaehtoista, ja sovelluksesta voi kirjautua ulos milloin vain.

AJANKOHTAISTA

Tuudon uudella toimitusjohtajalla on söpö koira

Tuudon uudella toimitusjohtajalla on söpö koira

Pasi Maronen aloitti Tuudo Oy:n toimitusjohtajana vuodenvaihteessa. 25 vuoden monipuolisella kokemuksella liiketoiminnan johtamisesta oli painoarvoa, mutta eniten päätökseen taisi vaikuttaa supersöpö Pepe-koira. Pasi Maronen istuu rennosti uudessa työhuoneessaan...

Tuudo Kansainvälistymisen kasvupolulle

Tuudo Kansainvälistymisen kasvupolulle

Tuudo Oy on valittu mukaan Kasvu Openin Kansainvälistymisen kasvupolku -sparrausohjelmaan. Kasvu Open on maksuttomia sparrausohjelmia kasvuhaluisille yrityksille tarjoava toimija, jonka eri kasvupolkuihin haki tänä vuonna 350 yritystä. Eri sparrausohjelmia on yhteensä...

Rakenna houkutteleva työnantajakuva opiskelijoiden silmissä

Rakenna houkutteleva työnantajakuva opiskelijoiden silmissä

Opiskelijat törmäävät työnantajiin jatkuvasti sosiaalisessa mediassa, luennoilla, opiskelijatapahtumissa ja rekrytointimessuilla. Näiden kohtaamisten myötä opiskelijoille muodostuu työnantajakuva, joka vaikuttaa työnhakupäätöksiin opintojen aikana ja valmistumisen hetkellä. Näillä vinkeillä voit lähteä rakentamaan houkuttelevaa työnantajakuvaa opiskelijoiden silmissä.