Työnantajille

Menestystä tavoittamassa

Tämän päivän opiskelijat mahdollistavat organisaatiosi kasvun ja kehityksen. Tuudo on kanava, jolla heidät tavoitat.

Yli 300 työnantajaa, työmarkkinatoimijaa ja työelämän hanketta luottaa Tuudoon, joka tavoittaa yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa joka kuukausi.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio
Miksi työnantajat luottavat Tuudoon?

AINUTLAATUINEN TAVOITTAVUUS

Meille on tärkeää, että työnantajana tavoitat korkeakouluopiskelijoita tehokkaasti ja tarkasti. Sitäkin tärkeämpää meille on kuitenkin se, että opiskelijat tavoittavat sinut. Liity Tuudoon, jotta yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa lähes 30 korkeakoulusta löytävät sinut ja tarjoamasi työmahdollisuudet.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Tuudon tärkein tehtävä on helpottaa opiskelijoiden arkea – myös työllistymistä. Panostuksemme aitoon hyötyyn näkyy sitoutuneissa ja aktiivisissa käyttäjissä. 130 000 korkeakouluopiskelijaa käyttää Tuudoa kuukausittain; teidän ei tarvitse etsiä toisianne enää muualta.

Näin Tuudo hyödyttää opiskelijoita 

SUURIN DIGIREKRYTAPAHTUMA 2023

Todistimme jälleen vuonna 2022, että 100 % digitaalinen rekrytapahtuma toimii. Sadat työnantajat osallistuivat Tuudon Rekrymessuille vuoden aikana ja heidän sisältöjään swaipattiin deittiapeista tuttuun tapaan yli puoli miljoonaa kertaa. Seuraavat messut järjestetään 18.-21.9.2023.

Lue lisää Rekrymessuista ja ilmoittaudu 

Tuudo on opiskelijan henkilökohtainen opintoarjen helpottaja. Yhtä sovellusta käyttämällä opiskelija mm. näkee oman lukujärjestyksensä, voi ilmoittautua kursseille, navigoi kampuksella, asioi kirjastossa ja tarkistaa opiskelijaravintoloiden ruokalistan. Tuudo saattaa yhteen myös opiskelijat ja heitä rekrytoivat yritykset. Tuudoa käyttää kuukausittain yli 130 000 opiskelijaa 29 korkeakoulussa Suomessa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
t

Miten rekrytointi liittyy Tuudoon?

Yksi Tuudon tärkeimmistä tehtävistä on kaventaa opiskelun ja työelämän välistä kuilua. Toteutimmekin opiskelijoiden omasta pyynnöstä Tuudoon rekryalustan, josta opiskelijat löytävät juuri heille sopivia työ-, opinnäyte- ja harkkapaikkoja ympäri vuoden. Nykyään jo sadat yritykset ovat rekrytoineet Tuudon avulla oman alansa opiskelijoita.

Onko Tuudossa rekrytointi ilmaista?

Tuudossa rekrytointi ei ole ilmaista, mutta yhteistyö kanssamme on aina kustannustehokasta. Pääset samalla näkyvyydellä 29 korkeakoulun opiskelijoiden tietoisuuteen. Avoimia työpaikkailmoituksia näkyy myös sovelluksen etusivulla, jota avataan 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Z

Miten Tuudon rekryalusta toimii?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osiossa opiskelijat tutustuvat työnantajamielikuvaa rakentaviin yritysesittelyihin sekä tietysti avoimiin työmahdollisuuksiin. Paikkoja voi hakea suoraan omalla laitteella. Tuudon rekryalusta ei siis poikkea muista digitaalisista kanavista kuin ainutlaatuisella tavoittavuudellaan.

Miten käytännössä toimitaan?

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, ja kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tilausvahvistuksen yhteistyöstä. Tämän jälkeen saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa. Toimitamme myös tasaisin väliajoin analytiikkaa näkyvyydestäsi.

Miten ilmoituksen saa Tuudoon?

Työnantajien näkyvyys Tuudossa koostuu työnantajaprofiilista sekä avoimista työpaikoista. Alkuun pääset joko soittamalla Tuudon työelämäpalveluihin tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun lopussa. Keskustelemme aina ensin kanssanne rekrytarpeistanne ja räätälöimme näkyvyyden sen mukaan.

Kuinka nopeasti sisältö julkaistaan?

Voimme julkaista aineistosi nopeimmillaan tunnissa. Jos sinulla on selvät sävelet esittelyprofiilisi sekä työpaikkailmoitusten suhteen, soita meille tai toimita aineistot aineistot(a)tuudo.fi. Teemme sinulle nopean tarjouksen ja kun hyväksyt sen, julkaisemme aineiston tarpeen vaatiessa heti.

ASIAKKAITAMME
AFRY

Valtakunnallinen opiskelijoiden digirekrytapahtuma on alkanut – katso Tuudon rekrymessujen webinaariohjelma

Tuudon rekrymessuilla opiskelijat pääsevät tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin viikon ajan 16.-22.1.2023. Tapahtuma toteutetaan täysin digitaalisesti Tuudo-sovelluksessa.

Opiskelijat etsivät jälleen kesätyötä Tuudon rekrymessuilla 16.-22.1.2023

Uusi vuosi 2023 alkaa vahvasti kesätyöteemalla, kun Tuudon rekrymessut käynnistyvät maanantaina 16.1. ja jatkuvat sunnuntaihin 22.1. saakka. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oikotien ja Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kanssa.

Success story: Tuudon Rekrymessut 2022

Opiskelijoiden rekrymessut järjestettiin vuonna 2022 kahdesti. Rekrymessuille osallistui yhteensä yli 100 työnantajaa ja kymmeniä tuhansia opiskelijoita ympäri Suomen. 

Miten jaksan töissä? Nämä asiat huolettavat opiskelijoita työelämässä

Halusimme selvittää, mitkä asiat erityisesti huolettavat opiskelijoita työelämässä. Yleisimmät vastaukset liittyvät joko jaksamiseen ja työelämän paineisiin tai työllistymiseen ja mielenkiintoisten työtehtävien löytämiseen.  

Success Story: Tuudo Talentista apu Lohjan kaupungin rekrytointihaasteisiin – Näin sinäkin hyödyt!

Tuudo Talent -projekteissa tuomme yhteen työntekijää tai kokonaista tiimiä etsivän työnantajan sekä työharjoittelua, opinnäytetyötoimeksiantoa tai muuta projektityötä etsivät opiskelijat. Opiskelijoita ja työnantajia yhdistämässä Tuudon missio oli alusta saakka selvä:...

Mitä voit odottaa, kun palkkaat opiskelijan? Nämä ovat tulevaisuuden huippuosaajien vahvuudet työelämässä

Toteutamme vuosittain korkeakouluopiskelijoille työelämäkyselyn, jonka avulla kartoitamme opiskelijoiden ajatuksia ja mielipiteitä työelämästä. Kyselyssä selvitimme, millaisia ominaisuuksia ja vahvuuksia opiskelijoilla omasta mielestään on. Tällä halusimme ottaa selville, mitkä ovat opiskelijoiden tärkeimmät vahvuudet työelämässä.

Toteutuvatko nämä työelämän 5 tärkeintä arvoa teillä? Näistä opiskelijat eivät tingi työnantajan valinnassa

Toteutimme jälleen tänä vuonna korkeakouluopiskelijoille suunnatun työelämäkyselyn selvittääksemme, mitä asioita opiskelijat pitävät kaikkein tärkeimpinä työpaikan ja työnantajan valinnassa. Kyselyn otos koostuu 22 korkeakoulun opiskelijoista*. 1. Tasa-arvo...

Tuudon rekrymessut keräsivät yli 18 000 messukävijää syyskuussa 2022

Tuudon digitaaliset rekrymessut järjestettiin neljän päivän aikana 13.-16.9.2022. Rekrytointimessuille osallistui yhteensä 63 työnantajaa ja yli 18 000 messuvierasta.

Työnantaja, oletko muistanut valmistautua työhaastatteluun? Näin vastaat yleisimpiin kysymyksiin ja vakuutat työnhakijat

Työnhakijat varautuvat yleensä hyvin työhaastatteluihin ja ovat miettineet etukäteen vastauksia yleisimpiin haastattelukysymyksiin. Kuinka hyvin työnantajat varautuvat erilaisiin kysymyksiin ja kuinka valmiita he ovat vakuuttamaan parhaimmat työnhakijat? 

Tuudon digitaaliset rekrymessut palaavat – suosittu opiskelijoiden rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen 13.-16.9.2022

Viikon päästä polkaistaan käyntiin Tuudon rekrymessut! Tämä 100 % digitaalinen opiskelijoiden rekrytapahtuma järjestetään 13.–16.9.2022 Tuudo-sovelluksessa. Syksyn rekrymessujen pääteemana on osa-aikatyö, mutta tarjolla on tuttuun tapaan paljon erilaisia työmahdollisuuksia useilta toimialoilta.

Työnantaja – Ota yhteyttä

 Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

8 + 9 =