Suurin digirekry-tapahtuma 2023

Vaivaton ja 100 % digitaalinen rekrytoinnin tehotapahtuma Rekrymessut saapuu jälleen 18.-21.9.2023 Tuudo-sovellukseen.

Messujen teema on osa-aikatyö, mutta tarjolla on myös muita työmahdollisuuksia. Työnantajien ilmoittautuminen on auki!

Lue messutarinat vuosilta 2021 ja 2022.

Rekrymessut Tuudossa

MIKSI TUUDON REKRYMESSUT?

Helppoa opiskelijalle

Rekrymessuille voi osallistua suoraan tutulla Tuudo-sovelluksella ajasta ja paikasta riippumatta – vaikka keskellä yötä, luentojen välissä tai lounaalla. Kiinnostavien kesätyömahdollisuuksien, harkkapaikkojen tai työnantajien löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Näin Tuudo helpottaa opiskelijan arkea ➤

Helppoa työnantajalle

Tuudon Rekrymessut eivät vaadi työnantajilta fyysistä läsnäoloa tai edes tietokoneen ääressä päivystämistä. Lisäämme työnantajalta saamamme aineiston itse Tuudoon, ja opiskelijat voivat tutustua siihen ajasta ja paikasta riippumatta messujen ajan. Näkyvyyttä voi jatkaa myös messujen jälkeen.

Ilmoittautuminen on auki ➤

HELPPOA MONIPUOLISESTI

Helppous ja vaivattomuus tarkoittavat Tuudossa myös monipuolisuutta. Opiskelija voi selata tarjontaa paikkakunnan, koulutusalan ja työn tyypin mukaan listoina tai swaippaamalla. Työnantajat voivat halutessaan kertoa mahdollisuuksistaan tarkemmin webinaarissa, chatissa tai pikahaastatteluissa.

Kysy lisää ➤

Mitä messuilla tapahtuu?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio on opiskelijoille ennestään tuttu paikka löytää itselleen sopivia työpaikkoja. Tapahtuman aikana Tuudo muuttuu digitaaliseksi messualustaksi, jossa opiskelijat tutustuvat heidän omiin arvoihinsa ja toiveisiinsa perustuviin avoimiin työpaikkoihin ja työnantajiin. Tarjottuja vaihtoehtoja opiskelija voi swaippailla joko vasemmalle tai oikealle – kuin rekrytoinnin deittiapissa!

Rekrymesssujen aikana järjestetään työelämäaiheisia webinaareja, joissa työnantajat kertovat tarkemmin työmahdollisuuksistaan sekä organisaatioistaan. Työnantajat voivat tarjota opiskelijoille myös mahdollisuutta chattailyyn ja pikahaastatteluihin.

ASIAKKAITAMME

Valmet
Terrafame
By Iisalmi
Lähitapiola
Verohallinto
Arina
A-insinöörit
Kesko

Lehdistötiedote: Kesätyörekrytoinnin Suomen ennätys? Yli 30 000 kävijää kesärekrytapahtumassa parissa päivässä

Oululaisen Tuudo Oy:n valtakunnallisessa opiskelijoille suunnatussa Tuudo-mobiilisovelluksessa käy kuhina. 16.1. Tuudossa alkaneet kesätyöteemaiset, 100 % digitaaliset rekrytointimessut keräsivät yli 30 000 kävijää reilussa kahdessa vuorokaudessa

Valtakunnallinen opiskelijoiden digirekrytapahtuma on alkanut – katso Tuudon rekrymessujen webinaariohjelma

Tuudon rekrymessuilla opiskelijat pääsevät tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin viikon ajan 16.-22.1.2023. Tapahtuma toteutetaan täysin digitaalisesti Tuudo-sovelluksessa.

Opiskelijat etsivät jälleen kesätyötä Tuudon rekrymessuilla 16.-22.1.2023

Uusi vuosi 2023 alkaa vahvasti kesätyöteemalla, kun Tuudon rekrymessut käynnistyvät maanantaina 16.1. ja jatkuvat sunnuntaihin 22.1. saakka. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oikotien ja Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kanssa.

Työnantaja, haluatko mukaan messuille?

Jos haluat lisätietoa Tuudon Rekrymessuista tai jos tiedät jo, että haluat olla mukana tapahtumassa, ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää ja teemme sinulle tarjouksen.