Työnantajille

Menestystä tavoittamassa

Tämän päivän opiskelijat mahdollistavat organisaatiosi kasvun ja kehityksen. Tuudo on kanava, jolla heidät tavoitat.

Yli 300 työnantajaa, työmarkkinatoimijaa ja työelämän hanketta luottaa Tuudoon, joka tavoittaa yli 130 000 opiskelijaa joka kuukausi.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

MIKSI TYÖNANTAJAT LUOTTAVAT TUUDOON?

AINUTLAATUINEN TAVOITTAVUUS

Yli 130 000 opiskelijaa lähes 30 oppilaitoksessa Suomessa käyttää Tuudoa kuukausittain. Tuudon työelämäsisältöjä avataan kymmeniä tuhansia kertoja joka kuukausi. Avoimia työmahdollisuuksia nostetaan myös sovelluksen etusivulle, joka avataan jopa 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Tuudon tärkein tehtävä on helpottaa opiskelijoiden arkea – myös työllistymistä. Panostuksemme aitoon hyötyyn näkyy sitoutuneissa ja aktiivisissa käyttäjissä, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. 130 000 opiskelijaa käyttää Tuudoa kuukausittain, eikä heitä tarvitse enää etsiä muualta.

Näin Tuudo hyödyttää opiskelijoita 

SUURIMMAT REKRYTAPAHTUMAT 2022

Todistimme vuonna 2021, että 100 % digitaalinen rekrytapahtuma toimii. Yli sata työnantajaa osallistui Tuudon Rekrymessuille vuoden aikana ja heidän sisältöjään swaipattiin deittiapeista tuttuun tapaan yli puoli miljoonaa kertaa. Seuraavat messut järjestetään 13.16.9.2022. Ilmoittautuminen on jo auki!

Lue lisää Rekrymessuista ja ilmoittaudu 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

t

Miten rekrytointi liittyy Tuudoon?

Yksi Tuudon tärkeimmistä tehtävistä on kaventaa opiskelun ja työelämän välistä kuilua. Toteutimmekin opiskelijoiden omasta pyynnöstä Tuudoon rekryalustan, josta opiskelijat löytävät juuri heille sopivia työ-, opinnäyte- ja harkkapaikkoja ympäri vuoden. Nykyään jo sadat yritykset ovat rekrytoineet Tuudon avulla oman alansa opiskelijoita.

Z

Miten Tuudon rekryalusta toimii?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osiossa opiskelijat tutustuvat työnantajamielikuvaa rakentaviin yritysesittelyihin sekä tietysti avoimiin työmahdollisuuksiin. Paikkoja voi hakea suoraan omalla laitteella. Tuudon rekryalusta ei siis poikkea muista digitaalisista kanavista kuin ainutlaatuisella tavoittavuudellaan.

Miten ilmoituksen saa Tuudoon?

Työnantajien näkyvyys Tuudossa koostuu työnantajaprofiilista sekä avoimista työpaikoista. Alkuun pääset joko soittamalla Tuudon työelämäpalveluihin tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun lopussa. Keskustelemme aina ensin kanssanne rekrytarpeistanne ja räätälöimme näkyvyyden sen mukaan.

Onko Tuudossa rekrytointi ilmaista?

Tuudossa rekrytointi ei ole ilmaista, mutta yhteistyö kanssamme on aina kustannustehokasta. Pääset samalla näkyvyydellä 25 oppilaitoksen opiskelijoiden tietoisuuteen. Avoimia työpaikkailmoituksia näkyy myös sovelluksen etusivulla, jota avataan 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Miten käytännössä toimitaan?

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, ja kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tilausvahvistuksen yhteistyöstä. Tämän jälkeen saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa. Toimitamme myös tasaisin väliajoin analytiikkaa näkyvyydestäsi.

Kuinka nopeasti sisältö julkaistaan?

Voimme julkaista aineistosi nopeimmillaan tunnissa. Jos sinulla on selvät sävelet esittelyprofiilisi sekä työpaikkailmoitusten suhteen, soita meille tai toimita aineistot aineistot(a)tuudo.fi. Teemme sinulle nopean tarjouksen ja kun hyväksyt sen, julkaisemme aineiston tarpeen vaatiessa heti.

ASIAKKAITAMME

Posti
Valmet
Terrafame
By Iisalmi
Lähitapiola
Verohallinto
Arina
A-insinöörit
Kesko

Tuudo helpottaa nyt myös 2. asteen opiskelijoiden arkea – Koulutuskeskus Salpaus otti Tuudon käyttöön alkuvuodesta 2022

Vuoden 2022 alussa Tuudoa käytti aktiivisesti yli 135 000 opiskelijaa 25 korkeakoulussa sekä ensimmäistä kertaa myös 2. asteen oppilaitoksessa – Koulutuskeskus Salpauksessa.

Lähes 20 000 kävijää Tuudon Rekrymessuilla 17. -23. tammikuuta

Järjestimme vuoden 2022 ensimmäiset rekrymessut 17.–23.1. Tapahtuma oli jälleen menestys; se keräsi yhteen valtavan määrän kesätyömahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita ja rekrytoivia työnantajia.

Tuudon Rekrymessut ovat jälleen täällä – Lähes 80 työnantajaa mukana tarjoamassa vastuullisia kesätyömahdollisuuksia

17.1. alkavat Tuudon kolmannet ja tähän mennessä suurimmat digitaaliset rekrytointimessut. Tapahtuma kestää sunnuntaihin 23.1. saakka.

Ota yhteyttä

 

Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Mitä asia koskee?

5 + 14 =