Oppilaitoksille

Menestystä mahdollistamassa

On oppilaitoksen sekä opiskelijoiden etu, että henkilökunta voi keskittyä olennaiseen.

Tuudo keventää hallinnollista taakkaa ja vapauttaa resursseja muuhun tärkeämpään tekemiseen.

Asiakkaamme ovat tutkitusti huipputyytyväisiä.

Tuudon sivuvalikko 2021

HYÖDYT OPPILAITOKSILLE

ARJEN HELPOTTAMINEN

Tuudo kokoaa yhteen opiskelijoiden useimmiten tarvitsemat palvelut oppilaitoksen tietojärjestelmistä. Tuudo vähentää korkeakoulun hallinnollista työtä ja tehostaa viestintää, kun opiskelija hallitsee helposti kaikkia opintoihin ja opiskelijaelämään liittyviä asioita Tuudon kautta.

Lue lisää palveluistamme 

AITO KUMPPANUUS

Lähes 3/4 Suomen korkeakouluista on valinnut Tuudon kumppanikseen, eikä ihme – tuotamme palveluamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme vuorokauden ympäri vain puhelun päässä ja kehitämme palveluamme jatkuvasti. Meille mielipiteellänne on väliä.

Tuudo-oppilaitokset ➤

SÄÄSTETYT RESURSSIT

Tuudo on valmis mobiilipalvelu, eikä sen käyttöönotto vaadi kallista ja aikaavievää kehitysprosessia. Tuudon käyttöönotto on nopeaa ja ylläpito kustannustehokasta. Tuudo helpottaa välittömästi hallinnollista taakkaa ja säästää aikaa sekä henkilökunnalta että opiskelijoilta.

Pyydä esittely 

Lähes 20 000 kävijää Tuudon Rekrymessuilla 17. -23. tammikuuta

Järjestimme vuoden 2022 ensimmäiset rekrymessut 17.–23.1. Tapahtuma oli jälleen menestys; se keräsi yhteen valtavan määrän kesätyömahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita ja rekrytoivia työnantajia.

Tuudon Rekrymessut ovat jälleen täällä – Lähes 80 työnantajaa mukana tarjoamassa vastuullisia kesätyömahdollisuuksia

17.1. alkavat Tuudon kolmannet ja tähän mennessä suurimmat digitaaliset rekrytointimessut. Tapahtuma kestää sunnuntaihin 23.1. saakka.

Uutta Tuudossa – Loppuvuoden kuulumiset

Kehitämme Tuudoa jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja siitä syystä asiakkaamme ovatkin tutkitusti huipputyytyväisiä. Mutta minkälaisia uusia tuulia on luvassa loppuvuodelle 2021? 

Tuudo-kalenterin yhdistäminen ulkoiseen kalenteriin

Meiltä usein kysytään, voiko Tuudon kalenterin ja lukujärjestyksen yhdistää toiseen, ulkoiseen kalenteriin. Kyllä voi! Seuraamalla näitä ohjeita saat kalenterisi kerralla yhteen näkymään ja hallitset aikataulujasi entistä paremmin.

ASIAKKAITAMME

UEF
Haaga-Helia
Tampereen AMK
Turku AMK
XAMK
Metropolia
OAMK
JAMK
Laurea
Åbo Akademi
Lapin AMK
Vaasan yliopisto
Oulun yliopisto
Samk
SeAMK
Lapin yliopisto
Novia
Centria
DIAK
Arcada
KAMK
Taideyliopisto
Humak
HAMK
Karelia

Kiinnostuitko?

Autamme sinua tarjoamaan opiskelijoille mahdollisimman kattavan ja opintoarkea helpottavan palvelukokonaisuuden. Tästä syystä kehitämme jatkuvasti Tuudoon uusia ominaisuuksia. Palvelusopimukseenne sisällytetään kulloinkin tarvitsemanne palvelut.