Kesätyöt, harjoittelut, opinnäytetyöt, osa-aikatyöt…

Rekrytoi Tuudossa ja tavoita nuoret ammattilaiset

Menestystä yhdessä

Oletko rekrytoimassa kesätyöntekijöitä? Vai etsitkö osa-aikaisia työntekijöitä kiireisimpään sesonkiaikaan? Ehkä haluat vain lisätä yrityksesi näkyvyyttä nuorten ammattilaisten keskuudessa ja mietit, mistä lähteä liikkeelle. Meillä on sinulle ratkaisu!

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

Mitä tuudo tarjoaa rekrytoijalle?

TYÖNANTAJANÄKYVYYS

Työnantajat näkyvät Tuudossa vähintään yritysprofiililla. Opiskelija voi selata työnantajia kattavasta listasta ja tutustua yrityksiin paremmin. Yritysprofiili on erinomainen tapa esittäytyä opiskelijalle ja rakentaa työnantajamielikuvaa nuorten ammattilaisten keskuudessa.

TYÖPAIKKAILMOITUKSET

Yritysprofiilin lisäksi Tuudon työ ja harjoittelu-osioon voi ostaa yksittäisiä työpaikkailmoituksia. Työpaikkailmoitukseen tulee tietoa avoimesta työpaikasta, kuvituskuva sekä yrityksen logo. Hyvä työpaikkailmoitus puhuttelee erityisesti opiskelijoiden kohderyhmää.

Miten tavoitamme opiskelijoita

DIGITAALISET REKRYMESSUT

Suomen suurin digitaalinen rekrytointitapahtuma järjestetään Tuudo-sovelluksessa kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Keväällä 2024 rekrymessunäkymässä vieraili 75 000 Tuudon käyttäjää viikon aikana.

Lukujärjestyksensä sekä muiden opintopalveluiden lisäksi korkeakouluopiskelijat löytävät Tuudosta juuri heille sopivia avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja. Tuudon Työ ja harjoittelu -palvelu toimii rekrytoijan näkökulmasta samoin kuin muutkin digitaaliset rekrytoinnin kanavat, vaikka Tuudo ei olekaan ”pelkkä” rekryalusta. Rekrytointi Tuudossa on helppoa ja vaivatonta ja pääset samalla näkyvyydellä 30 korkeakoulun opiskelijoiden tietoisuuteen.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

13 + 8 =

Miten rekrytointi Tuudossa tapahtuu?

1. Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä meihin joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla suoraan Tuudon työelämäpalveluihin.

2. Esittely

Sovitaan tarvittaessa lyhyt esittelypalaveri, jossa keskustellaan teidän rekrytointitarpeistanne ja käydään läpi Tuudon erilaiset näkyvyyspaketit.

Z

3. Tarjous ja tilausvahvistus

Kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tarjouksen ja tilausvahvistuksen yhteistyöstä ja näkyvyyspaketista.

l

4. Sisältöjen lähettäminen

Saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa.

5. Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoituksien kohdalla riittää, kun lähetät linkin avoimeen työpaikkaan osoitteeseen aineistot(at)tuudo.fi niin lisäämme avoimen työpaikan Tuudoon.

6. Analytiikkaa näkyvyydestä

Näkyvyysjakson aikana toimitamme säännöllisesti analytiikkaa näkyvyydestäsi, esimerkiksi työpaikkailmoitusten klikkausmääristä.

Opiskelija, jäikö kesätyöpaikka saamatta? 6+1 vinkkiä kesäloman hyödyntämiseen

Jos jäit tällä kertaa ilman kesätyöpaikkaa, ei kannata vaipua epätoivoon. Kesällä ehtii nimittäin tehdä monia muitakin asioita kuin töitä. Tässä meidän vinkkimme, miten voit käyttää kesäloman hyödyksi, vaikka kesätyöpaikka ei nyt osunutkaan kohdalle.

Hyviä uutisia sote-alan opiskelijoille ja työnantajille: Ensimmäiset sote-rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024

Meillä on mahtavia uutisia sote-alan työnantajille ja opiskelijoille! Tuudon ensimmäiset sote-alan rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024. Tuudon 100 % digitaaliset rekrymessut ovat olleet äärimmäisen suosittuja opiskelijoiden ja rekrytoijien keskuudessa. Esimerkiksi...

Rakenna houkutteleva työnantajakuva opiskelijoiden silmissä

Opiskelijat törmäävät työnantajiin jatkuvasti sosiaalisessa mediassa, luennoilla, opiskelijatapahtumissa ja rekrytointimessuilla. Näiden kohtaamisten myötä opiskelijoille muodostuu työnantajakuva, joka vaikuttaa työnhakupäätöksiin opintojen aikana ja valmistumisen hetkellä. Näillä vinkeillä voit lähteä rakentamaan houkuttelevaa työnantajakuvaa opiskelijoiden silmissä.

Swaippaa kesätyöhön: Kymmenet tuhannet opiskelijat etsivät aktiivisesti kesätöitä Tuudon Rekrymessuilla 

Suomen suurin digirekrytapahtuma opiskelijoille järjestettiin 15.-21.1.2024. Tuudon Rekrymessuilla oli mukana 72 työnantajaa ja tapahtumassa vieraili viikon aikana yhteensä 75 000 kävijää ympäri Suomen.

Uramahdollisuudet opiskelijoille: Katso työelämäwebinaarin puhujat ja aikataulu

Tuudo järjestää vuosittain kahdet valtakunnalliset rekrymessut digitaalisesti Tuudo-sovelluksessa. Suomen suurimmassa digirekrytapahtumassa korkeakouluopiskelijat pääsevät tutustumaan kymmeniin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin viikon aikana. Rekrymessuilla...

Kesätyöntekijät hakusessa? Tuudon digitaalisessa rekrytapahtumassa tavoitat opiskelijat ympäri Suomen!

Tuudon digitaaliset rekrymessut järjestetään 15.-21.1.2024 teemalla kesätyöt. Rekrymessuilla tavoitat opiskelijat valtakunnallisesti 30 korkeakoulussa. Rekrytapahtuma toteutetaan yhdessä Oikotien ja Vastuullisen kesäduunin kanssa.

Opiskelija, katso 7 vinkkiä työnhakuun ja nappaa unelmiesi kesätyö 2024! 

Onko tavoitteenasi napata kesätyö 2024? Kesätyö ei pelkästään täytä lompakkoa, vaan avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin ja tarjoaa arvokasta työkokemusta. Tässä artikkelissa esitelemme 7 vinkkiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmiesi kesätyön 2024.

Kesätyöt 2024 – Vinkit työnantajalle kesätyöntekijöiden rekrytointiin

Onko mielessäsi jo kesätyöt 2024, ja olet suunnittelemassa uusien kesätyöntekijöiden rekrytoimista? Huolellinen valmistautuminen kesätyörekrytointiin varmistaa, että sekä yrityksesi että kesätyöntekijät saavat mahdollisimman paljon irti kesästä. Nämä vinkit auttavat...

Anonyymi rekrytointi – kohti reilua ja monimuotoista työelämää

Anonyymi rekrytointi voi olla erinomainen tapa edistää työnantajan monimuotoisuustavoitteita, ja sen suosio rekrytointityökaluna saattaakin yleistyä tulevaisuudessa. DEI (diversity, equity and inclusivity) eli, monimuotoisuus, tasa-arvo ja inklusiivisuus ovat nousseet...

Harjoittelusta huippuosaajaksi – näin rekrytoit tulevaisuuden tähtiä organisaatioosi

Harjoittelumahdollisuudet kiinnostavat opiskelijoita paljon, mikä näkyy myös Tuudon työpaikkailmoitusten klikkimäärissä. Eikä ihme, sillä harjoittelut parhaimmillaan toimivat lähtölaukauksena urakehitykselle, kun harjoittelija pääsee kerryttämään äärimmäisen arvokasta...