Opiskelijoille

Teemme menestyksestäsi helpompaa

Nyt voit keskittyä opintoihin. Tuudo on kerännyt kaiken tarvitsemasi yhteen paikkaan. Lataa Tuudo, kirjaudu sisään ja ylläty.

Löydät Tuudosta oppilaitoksesta riippuen mm. lukkarisi, opintosuorituksesi, lounaslistat, kurssi-ilmoittautumisen, opiskelijatunnisteen, harkkapaikkoja ja paljon muuta.

Tuudo-sovelluksen etusivu

NÄIN AUTAMME SINUA

OPISKELUARKESI APPI

Tuudo on samaan aikaan lukujärjestys, kurssi-ilmoittautumiskanava, opintopistelaskuri, viestintuoja, kampuskartta, lounaslista, kirjastokortti, uutiskanava, polku työelämään ja paljon muuta. Olemme virallisessa yhteistyössä oppilaitoksesi kanssa.

Tuudoa käyttävät oppilaitokset 

OPISKELIJATUNNISTE

Joissakin oppilaitoksissa Tuudossa on valtakunnallinen ja virallinen opiskelijatunniste. Sillä saa esimerkiksi Kelan, VR:n ja Matkahuollon myöntämiä etuuksia. Tunniste myönnetään eri kriteerein koulutusasteesta (korkeakoulut, toinen aste) ja oppilaitoksesta riippuen.

Lue lisää opiskelijatunnisteesta 

POLKU TYÖELÄMÄÄN

Opinnot voivat tuntua loputtomilta, mutta niiden loppupäässä siintää työelämä. Tuudosta löydätkin vuoden ympäri opiskelijoille ja valmistuville sopivia työpaikkoja, eri aloilta ja paikkakunnilta – toistaiseksi vain korkeakouluissa. Järjestämme myös rekrytointitapahtumia!

Lue lisää Rekrytointimessuista 

Miten Tuudo toimii?

 

Tuudo tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Olemme yhdessä rakentaneet yhteydet oppilaitoksen tietojärjestelmien ja Tuudon välille. Kun kirjaudut Tuudoon oppilaitoksesi antamilla tunnuksilla, löydät henkilökohtaiset opintotietosi ja paljon muita opintojasi hyödyttäviä palveluita.

Ovatko tietosi turvassa?

Voit tarkastella omia tietojasi Tuudolla, kun kirjaudut sovellukseen oppilaitoksesi opiskelijatunnuksella. Me emme tallenna opintotietojasi, vaan ainoastaan välitämme ne sinulle. Tuudo on turvallinen sovellus käyttää; yksityisyytesi on meille erittäin tärkeä asia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten käytän Tuudoa?

Lataa Tuudo sovelluskaupasta. Voit käyttää Tuudoa Android-, HarmonyOS- sekä iOS-laitteella. Avaa sovellus ja valitse oppilaitoksesi listasta. Kirjaudu sisään tunnuksilla, joilla kirjaudut muihinkin oppilaitoksen palveluihin. Varmista, että käytössäsi on aina sovelluksen uusin versio.

Mitä Tuudossa on?

Tuudosta löydät oppilaitoksesta riippuen erilaisia opintoarkea tukevia palveluita, kuten lukujärjestyksesi ja opintosuoritustietosi. Voit ilmoittautua kursseille ja tentteihin, voit käyttää digitaalista opiskelijatunnistetta, seurata oppilaitoksen tiedotteita, tarkistaa lounaslistat eri ravintoloista ja paljon muuta!

Miksi käyttää Tuudoa?

Oppilaitoksesi tarjoaa sinulle opintopalveluita useissa eri kanavissa. Kun käytät Tuudoa, löydät eniten tarvitsemasi palvelut samasta paikasta. Tuudo muistaa kirjautumisesi, joten voit tarkistaa esimerkiksi lukujärjestyksesi tai ruokalistat nopeasti ja helposti.

Miten näen lukujärjestykseni?

Kun olet kirjautunut sisään, lukujärjestyksesi muodostuu Tuudon etusivulle sekä kalenterinäkymään automaattisesti. Lukujärjestyksesi koostuu niistä kursseista, joille olet ilmoittautunut tai joita olet seurannut Tuudossa. Lukujärjestys voi ilmestyä myös automaattisesti oppilaitoksen tietojen perusteella.

Mikä on Tuudon opiskelijatunniste?

Tuudon opiskelijatunniste oikeuttaa mm. Kelan, VR:n ja Matkahuollon alennuksiin. Vain osa Tuudoa käyttävistä oppilaitoksista tarjoaa tunnistetta opiskelijoiden käyttöön. Jos tunnistetta ei näy, oppilaitoksessasi voi olla käytössä muita opiskelijatunnisteita.

Voinko käyttää tunnistetta?

Oppilaitoksesi tulee tarjota Tuudon tunnistetta, jotta voit käyttää sitä. Korkeakouluopiskelijalla tulee olla alemman tai ylemmän tutkinnon opinto-oikeus sekä läsnäolo lukukaudella. Toisen asteen oppilaitoksissa tunniste näkyy oppilaitoksen määrittämien kriteerien mukaan. Tunnisteen käyttöoikeus päättyy valmistumiseen.

LATAA TUUDO

App Storen ikoni
Play Storen ikoni
App Galleryn ikoni

Ota yhteyttä

 

Haluatko antaa Tuudolle risuja tai ruusuja? Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia suoraan osoitteeseen info@tuudo.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

2 + 6 =