Tuudon rekrymessut alkavat tänään 18.9.2023 ja ne jatkuvat aina 21.9.2023 saakka. Mukana rekrymessuilla on lähes 60 työelämän toimijaa, joten pääset kuulemaan hyvin monista erilaisista työmahdollisuuksista ja urapoluista neljän päivän aikana. Rekrymessuille osallistuminen on äärimmäisen helppoa – osallistu missä ja milloin vain, sillä kaikki löytyy Tuudo-sovelluksesta! Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oikotien kanssa.

Vinkkejä rekrymessuille

 1. Päivitä Tuudo-sovellus omassa sovelluskaupassa uusimpaan versioon ennen tapahtumaa, jotta saat parhaan käyttökokemuksen ja uusimmat ominaisuudet käyttöösi.
 2. Luo itsellesi työnhakijaprofiili kohdassa Omat tiedot. Profiilin avulla osaamme ehdottaa juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia ja kiinnostavia työnantajia. Voit muuttaa antamiasi tietoja koska tahansa Omat tiedot -osion kautta. Työnhakijaprofiili kannattaa laittaa kuntoon etenkin, jos haluat varata ajan pikahaastatteluun.
 3. Voit swaippailla joko työpaikkoja tai työnantajia, tai voit halutessasi selata tarjontaa listana. Oikealle pyyhkäisemällä tykkäät työpaikasta tai työnantajasta ja tämä tallentuu Omat poiminnat-osioon. Listauksen avulla sinun on helppoa selata läpi tykkäämäsi työpaikkailmoitukset sekä yritysprofiilit, ja hakea unelmiesi työpaikkaa hakuohjeiden mukaan!
 4. Hyödynnä pikahaastattelutoiminto ja ota rohkeasti yhteyttä mielenkiintoisiin työnantajiin. Tarkempaa tietoa pikahaastatteluista löydät alempaa.
 5. Osallistu webinaariin. Työelämäaiheinen webinaari on loistava tilaisuus tutustua tarkemmin sinua kiinnostaviin työnantajiin, kysyä lisää työmahdollisuuksista ja saada vinkkejä työnhakuun. Kaksipäiväinen webinaari järjestetään 19.–20.9. klo 10-15. Aikataulun löydät täältä. 

Halutessasi voit lisätä webinaarin ja rekrymessujen aikataulun kalenteriisi Tuudon asetuksissa kohdassa Lukujärjestyslaajennukset. Klikkaa Tuudo-messutapahtumat lukujärjestykseen päälle ja tallenna.

Pikahaastattelut

Kaksipäiväisen työelämäwebinaarin lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus tavata osaa työnantajista pikahaastattelun merkeissä. Pikahaastattelu lyhyempi versio työhaastattelusta ja siinä sekä työnantaja että potentiaalinen työnhakija saavat paremman käsityksen toisistaan. Ehkä löytyy vastaus siihen, olisiko tässä se oikea.

Opiskelijat voivat hakea pikahaastatteluaikaa suoraan työnantajan profiilista, ja työnantaja päättää haastateltavat työnhakuprofiilin perusteella – kannattaa siis päivittää omat tiedot kohdalleen ennen pikahaastattelun varaamista! Opiskelijan tulee myös merkata itselleen sopivat ajat haastattelulle Tuudon rekrymessut -sivulla. 

Pikahaastatteluja tarjoavia työnantajia pääsee selaamaan Tuudon rekrymessut -näkymässä. Ainakin nämä työnantajat tarjoavat mahdollisuuden pikahaastatteluihin messujen aikana:

 • BDO
 • Helsingin kaupungin kasvatus ja koulutus
 • Humana
 • HUS
 • Keski-Uudenmaan hyvinvointialue – Keusote
 • Medipower
 • Oma Säästöpankki
 • Oulun kaupunki
 • Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue POHDE
 • Vantaan ja Keravan hyvinvointialue VAKE
 • Vantaan varhaiskasvatus
 • Verohallinto
 • Eilakaisla
 • Elisa Oyj
 • Kangasalan kaupunki
 • Lapland Hotels and Safaris
 • Ramboll

Työelämäaiheinen webinaari järjestetään 19.-20.9.2023. Katso webinaarin puhujat ja aikataulu täältä.