Tuudon toiset rekrytointimessut vuodelle 2023 käynnistyvät maanantaina 18. syyskuuta ja jatkuvat torstaihin 21. syyskuuta asti. Näillä digitaalisilla rekrytointimessuilla pääpaino on osa-aikatyössä opintojen ohella, mutta tarjonta ei suinkaan rajoitu ainoastaan osa-aikatyöpaikkoihin. Rekrymessuilla mukana myös yhteistyökumppanimme Oikotie

Messuille osallistuu yli 50 erilaista työelämän toimijaa, joten työmahdollisuuksia on tarjolla sekä osa-aikaisesta että kokoaikaisesta työstä kiinnostuneille opiskelijoille. Lisäksi rekrymessuilta voi löytyä loistavia harjoittelumahdollisuuksia tai vinkkejä jo seuraavaa kesätyönhakua ajatellen.

Tuudon rekrytointimessuille osallistuminen on äärimmäisen helppoa. Opiskelijan ei tarvitse rekisteröityä erikseen, vaan osallistuminen onnistuu yksinkertaisesti Tuudo-sovelluksen avulla. Messujen aikana Tuudon käyttäjille on luvassa monia toiminnallisuuksia, jotka helpottavat sopivan työpaikan löytämistä. Opiskelijat voivat muun muassa selailla työpaikkoja ja työnantajia swaippaamalla oikealle ja vasemmalle mieltymystensä mukaisesti. Suosikkityöpaikat ja tallentuvat “Omat poiminnat” -osioon, josta niitä on helppo tarkastella myöhemmin. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus tavata työnantajia pikahaastattelujen ja webinaarin merkeissä.

Työelämäwebinaari 19.-20.9.2023

Tuudon rekrymessujen aikana järjestetään tuttuun tapaan työelämäwebinaari tiistaina ja keskiviikkoa 19.-20.9.2023. Molempina päivinä webinaarin aloitusaika on kello 10, mutta osallistujat voivat liittyä mukaan myös kesken päivän oman aikataulunsa mukaisesti.

Webinaarissa eri alojen asiantuntijat pääsevät esittelemään omaa organisaatiotaan ja kertomaan erilaisista työmahdollisuuksista ja urapoluista organisaation sisällä. Jokaiselle puheenvuorolle on varattu puoli tuntia aikaa, jonka aikana myös opiskelijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä työnantajille chatin kautta. Jos kaipaat vinkkejä vaikuttavan webinaaripuheenvuoron pitämiseen, niin voit löytää niitä täältä.

Webinaariaikataulu:

Tiistai 19.9.

10:00 – Eltel Networks: Kiira Sipilä, Henri Lehtonen ja Oskar Nousiainen – Uramahdollisuudet yhteiskunnan kriittisen infran parissa / Sähköasemat ja uusiutuva energia

10:30 – Kesko Logistiikka: Sanna Rantsi – K-ryhmän toimitusketjun ohjauksen, logistiikan ja kaupan palvelut -yksikön työmahdollisuudet

11:00 – Terrafame: Heli Karjalainen ja Sirpa Heikkinen – Sinulla on kyky muuttaa maailmaa

11:30 – Vantaan varhaiskasvatus: Tuulia Säynätkari ja Essi Isoaho – VANTAUDU SINÄKIN! 

12:00 – LähiTapiola: Erika Vuori ja Vilma Stick – Elämänturvaajaksi Lähitapiolaan

12:30 – Oulun kaupunki

13:00 – Kuntarekry 

13:30 – LUKE: Linda Yli-Keturi ja Päivi Mäkkeli – Luonnonvarakeskus työpaikkana – arvot, yhteisöllisyys ja huippuluokan tutkimus!

14:00 – Oma Säästöpankki

14:30 – Ramboll: Katriina Kukkonen

Keskiviikko 20.9. 

10:00 – SSP Finland: Ulla Suoraniemi (In English)

10:30 – Verohallinto: Tervetuloa Verohallintoon

11:00 – Iisalmen kaupunki: Laura Koski – Kansainvälisiä uramahdollisuuksia ja elämää lähellä luontoa? – Kiireneutraali Iisalmi kutsuu!

11:30 – Outokumpu: Manager – Operational Sustainability Jaana Vaara. “Maailma, joka kestää ikuisesti”

12:00 – Osuuskauppa Arina: S-Päällikkövalmennus ja opiskelijan osuuskauppa Arina

12:30 – Rinnekodit/Diakonissalaitos: Tuija Åstedt – Työtä ihmisarvon puolesta – tervetuloa Diakonissalaitokselle ja Rinnekoteihin!

13:00 – Fintraffic: Mikko Saariaho – Fintraffic – Suomen salainen ase liikennealan päästöjen leikkaajana, turvallisuuden parantajana ja uuden liiketoiminnan edistäjänä

13:30 – BDO

14:00 – Humana: Iida Moskari – Hyvinvaikuttajaksi sosiaalialalle

14:30 – Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue POHDE: Elina Nyman ja Katariina Huhtala – Pohde, ura käyntiin merkityksellisen työn parissa

Tuudon rekrymessut järjestetään nyt kuudetta kertaa. Tapahtuma on kasvanut tasaiseen tahtiin ja kiinnostus rekrymessuja kohtaan on lisääntynyt niin opiskelijoiden kuin työnantajienkin keskuudessa. Lue messutarinat vuosilta 2022 ja 2023.