Meillä on mahtavia uutisia sote-alan työnantajille ja opiskelijoille! Tuudon ensimmäiset sote-alan rekrymessut järjestetään 8.-10.4.2024.

Tuudon 100 % digitaaliset rekrymessut ovat olleet äärimmäisen suosittuja opiskelijoiden ja rekrytoijien keskuudessa. Esimerkiksi tammikuussa 2024 digitaalisilla rekrymessuilla vieraili yhteensä n. 75 000 opiskelijaa ympäri Suomen.

Halusimme kehittää tätä tapahtumaa eteenpäin, jotta työnantajat ja opiskelijat voisivat löytää toisensa paremmin. Tästä syntyi idea alakohtaisista teemarekrymessuista, joissa keskitytään aina yhteen toimialaan kerrallaan. Tällöin työnantajat voivat tavoittaa kohdistetusti juuri oikeat tieteenharjoittajat, ja näkyvyys digitaalisessa rekrytapahtumassa on entistäkin tehokkaampaa. Ensimmäiseksi teemaksi valikoitui sosiaali- ja terveysala. 

Mitä sote-alan rekrymessuilla tapahtuu?

Sote-rekrymessut toimivat pitkälti samalla kaavalla kuin Tuudon perinteiset rekrymessut, jotka järjestetään tammikuussa ja syyskuussa kaikille Tuudon käyttäjille. Tuttuun tapaan opiskelijat pääsevät swaippailemaan työpaikkoja ja työnantajia oman kiinnostuksensa mukaan kuten työelämän deittipalvelussa. Nyt potentiaalisia matcheja vain löytyy suuremmalla todennäköisyydellä, koska tarjolla on nimenomaan sote-alan opiskelijoille mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. 

Sote-rekrymessuilla järjestetään myös työelämäaiheinen webinaari, jossa työnantajat pääsevät kertomaan tarkemmin omasta toiminnastaan ja työmahdollisuuksistaan. Opiskelijat voivat osallistua webinaariin missä vain, ja he voivat esittää kysymyksiä organisaation edustajille chatin kautta. Webinaari järjestetään tiistaina 9.4. kello 9:00 alkaen.

Työnantaja, vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Onko teillä vielä kesätyöntekijät hakusessa tai etsittekö osa-aikaisia työntekijöitä? Haluatteko tavoittaa pian valmistuvat opiskelijat? Nyt ehdit vielä ilmoittautua mukaan Tuudon ensimmäisille sote-alan rekrymessuille!

Osallistuminen digitaaliseen rekrytapahtumaan on helppoa ja vaivatonta. Riittää kun otat meihin yhteyttä ja toimitat meille avoimet työpaikkasi, me hoidamme loput!