Harjoittelut, opinnäytteet ja kehittämishankkeet

Tuudo Talent -projekteissa yritykset ja opiskelijatiimit kohtaavat vastuullisesti ja vaivattomasti

Menestystä yhdessä

Saatamme tulevaisuuden osaajat ja työnantajat yhteen molempia osapuolia hyödyttävien projektien muodossa.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

Mikä on Tuudo Talent?

VAIVATON RATKAISU

 Yli 135 000 opiskelijaa lähes 30 oppilaitoksessa Suomessa käyttää Tuudoa kuukausittain. Näiden opiskelijoiden joukosta kokoamme tiimejä ratkaisemaan toimeksiantajien haasteita. Olipa kyseessä opinnäyte, harjoittelu tai muu projekti, opiskelijat saavat työstään palkkaa ja toimeksiantaja käyttöönsä valmiin opiskelijatiimin avaimet käteen -periaatteella.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

TARPEET KOHTAAVAT

 Työnantajilla on jatkuvasti tarve tavoittaa ja rekrytoida opiskelijoita harjoitteluun, opinnäytetyö- tai muuhun kehitysprojektiin. Opiskelijat puolestaan tarvitsevat yhtä usein harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikan sekä työkokemusta valitsemaltaan alalta. Tuudo Talent tuo nämä osapuolet yhteen vastuullisesti ja helposti.

Miten tavoitamme opiskelijoita

KAIKKI VOITTAVAT

 Vaikka opiskelijatiimit työllistyvät heitä tarvitsevalle toimeksiantajalle, toimii Tuudo Talent työnantajavastuussa. Hoidamme tiimin rekrytoinnin alusta loppuun palkanmaksua unohtamatta. Opiskelijoita tarvitseva toimeksiantaja saa käyttöönsä valmiin tiimin vastuullisesti ja vaivattomasti. Tuudo Talent -projektissa voittavat kaikki.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä 

Esimerkki Tuudo Talent -projektista

Yritys haluaa selvittää henkilöstön työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, jotta he pystyvät tulevaisuudessa ennaltaehkäisemään henkilöstön työkykyyn, hyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen negatiivisesti vaikuttavia tekijöitä. Tuudo Talent löytää heille nimenomaan edellä mainituista asioista kiinnostuneen opiskelijatiimin, joka haluaa tehdä opinnäytetyönsä kyseisestä aiheesta. ​Opiskelijatiimi kirjoittaa opinnäytetyön itselleen tärkeästä aiheesta toimeksiantona yritykselle, joka hyödyntää työn tuloksia oman henkilöstönsä hyvinvoinnin kehittämisessä. Samalla opiskelijat saavat tekemästään työstä ansaitsemansa korvauksen ja tutustuvat samalla potentiaaliseen tulevaisuuden työnantajaansa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten opiskelijat hyötyvät Tuudo Talentista?

Tuudo Talent -projekteihin osallistumisesta maksetaan aina asiaankuuluva korvaus. Palkan lisäksi opiskelijat kerryttävät työkokemusta, laajentavat verkostojaan, suorittavat opintoihin kuuluvan harjoittelun tai saavat opintopisteitä. 

Miten toimeksiantajat hyötyvät Tuudo Talentista?

Toimeksiantajan ei tarvitse huolehtia rekryprosessista. Me Tuudo Talentilla hoidamme sekä koko rekrytoinnin että työnantajavastuut projektin aikana. Toimeksiantaja saa valmiin tiimin tai tekijän vastuullisesti ja helposti ratkaisemaan ongelmansa tehden samalla tärkeää työnantajabrändityötä.

Millaisia projekteja yritys ja opiskelijat voivat toteuttaa yhdessä?

Tyypillisimpiä Tuudo Talent -toimeksiantoja ovat erilaiset työharjoittelut ja opinnäytetyöprojektit. Toimeksianto voi olla kuitenkin mikä tahansa yrityksen haaste tai projekti-idea, kuten kehitysprojekti, markkinatutkimus tai kilpailija-analyysi.

Onko Tuudo Talent ilmainen yrityksille?

Koska opiskelijoille kuuluu asianmukainen korvaus tehdystä työstä, eivät Tuudo Talent -toimeksiannot ole ilmaisia. Valtaosa toimeksiannon hinnasta käytetään opiskelijan palkanmaksuun ja palkan sivukuluihin.

Milloin kustannuksia tulee?

Toimeksiantajalle koituu kustannuksia vasta, kun rekrytointipäätökset on tehty ja sopivat tekijät projektiin valittu. Kustannuksia ei myöskään tule, jos toimeksianto jostain syystä keskeytyy, eikä sopimusta jatketa.

Miten toimeksianto toimii käytännössä?

Kun toimeksiantosopimus on tehty, Tuudo Talentin rekrytointitiimi aloittaa sopivien tekijöiden haun sovitun osaamisprofiilin perusteella. Hakijoita haastatellaan ja parhaiten projektiin sopivat valitaan tehtävään. Kokonaisuudessaan prosessi kestää viikoista kuukausiin, projektin sovitusta laajuudesta riippuen.

ASIAKKAITAMME

Success story: Tuudon Rekrymessut 2022

Opiskelijoiden rekrymessut järjestettiin vuonna 2022 kahdesti. Rekrymessuille osallistui yhteensä yli 100 työnantajaa ja kymmeniä tuhansia opiskelijoita ympäri Suomen. 

Miten jaksan töissä? Nämä asiat huolettavat opiskelijoita työelämässä

Halusimme selvittää, mitkä asiat erityisesti huolettavat opiskelijoita työelämässä. Yleisimmät vastaukset liittyvät joko jaksamiseen ja työelämän paineisiin tai työllistymiseen ja mielenkiintoisten työtehtävien löytämiseen.  

Success Story: Tuudo Talentista apu Lohjan kaupungin rekrytointihaasteisiin – Näin sinäkin hyödyt!

Tuudo Talent -projekteissa tuomme yhteen työntekijää tai kokonaista tiimiä etsivän työnantajan sekä työharjoittelua, opinnäytetyötoimeksiantoa tai muuta projektityötä etsivät opiskelijat. Opiskelijoita ja työnantajia yhdistämässä Tuudon missio oli alusta saakka selvä:...

Mitä voit odottaa, kun palkkaat opiskelijan? Nämä ovat tulevaisuuden huippuosaajien vahvuudet työelämässä

Toteutamme vuosittain korkeakouluopiskelijoille työelämäkyselyn, jonka avulla kartoitamme opiskelijoiden ajatuksia ja mielipiteitä työelämästä. Kyselyssä selvitimme, millaisia ominaisuuksia ja vahvuuksia opiskelijoilla omasta mielestään on. Tällä halusimme ottaa selville, mitkä ovat opiskelijoiden tärkeimmät vahvuudet työelämässä.

Toteutuvatko nämä työelämän 5 tärkeintä arvoa teillä? Näistä opiskelijat eivät tingi työnantajan valinnassa

Toteutimme jälleen tänä vuonna korkeakouluopiskelijoille suunnatun työelämäkyselyn selvittääksemme, mitä asioita opiskelijat pitävät kaikkein tärkeimpinä työpaikan ja työnantajan valinnassa. Kyselyn otos koostuu 22 korkeakoulun opiskelijoista*. 1. Tasa-arvo...

Tuudon rekrymessut keräsivät yli 18 000 messukävijää syyskuussa 2022

Tuudon digitaaliset rekrymessut järjestettiin neljän päivän aikana 13.-16.9.2022. Rekrytointimessuille osallistui yhteensä 63 työnantajaa ja yli 18 000 messuvierasta.

Työnantaja, oletko muistanut valmistautua työhaastatteluun? Näin vastaat yleisimpiin kysymyksiin ja vakuutat työnhakijat

Työnhakijat varautuvat yleensä hyvin työhaastatteluihin ja ovat miettineet etukäteen vastauksia yleisimpiin haastattelukysymyksiin. Kuinka hyvin työnantajat varautuvat erilaisiin kysymyksiin ja kuinka valmiita he ovat vakuuttamaan parhaimmat työnhakijat? 

Tuudon digitaaliset rekrymessut palaavat – suosittu opiskelijoiden rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen 13.-16.9.2022

Viikon päästä polkaistaan käyntiin Tuudon rekrymessut! Tämä 100 % digitaalinen opiskelijoiden rekrytapahtuma järjestetään 13.–16.9.2022 Tuudo-sovelluksessa. Syksyn rekrymessujen pääteemana on osa-aikatyö, mutta tarjolla on tuttuun tapaan paljon erilaisia työmahdollisuuksia useilta toimialoilta.

Opiskelijat käyvät ahkerasti töissä jo opintojen aikana – vinkkejä opiskelun ja työn yhdistämiseen

Työskentely opintojen aikana on erittäin yleistä opiskelijoiden keskuudessa. Meillä Tuudolla on paljon kokemusta opiskelun ja työn yhdistämisestä, sillä olemme työllistäneet useita opiskelijoita, ja lisäksi monella meistä on omakohtaista kokemusta työskentelystä...

Etätyö tuo mukanaan vapautta ja joustavuutta, mutta aiheuttaa samalla haasteita työpaikoilla – muista nämä etätyön johtamisen perusperiaatteet

Etätyöstä on muutaman vuoden aikana tullut enemmän sääntö kuin poikkeus monilla työpaikoilla. Koronapandemia on kiihdyttänyt tätä siirtymää huimasti ja ihmiset ovat tottuneet etätyöhön nopeasti.  Kun Elon Musk ilmoitti, että etätyömahdollisuus Teslalla loppuu...

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoa Tuudo Talentista tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

13 + 1 =