Projektit, opinnäytteet ja kehittämishankkeet

Opiskelijaprojektitiimit käyttöösi avaimet käteen -periaatteella

Menestystä yhdessä

Tarvetta työvoimalle? Mieleen saattaa nousta muutamia eri asioita, mutta kyseiset tarpeet voivat samaan aikaan olla niin pieniä, ettei vakituista tekijää kannata rekrytoida, mutta niin tärkeitä, että niiden täyttäminen auttaisi kaikkien työtä. Meillä on sinulle ratkaisu!

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

Mikä on Tuudo Talent?

VAIVATON RATKAISU

Yli 145 000 opiskelijaa 30 korkeakoulussa Suomessa käyttää Tuudoa kuukausittain. Näiden opiskelijoiden joukosta kokoamme tiimejä ratkaisemaan toimeksiantajien haasteita. Opiskelijat saavat työstään palkkaa ja toimeksiantaja käyttöönsä valmiin opiskelijatiimin avaimet käteen -periaatteella.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

TARPEET KOHTAAVAT

Työnantajilla on jatkuvasti tarve tavoittaa ja rekrytoida opiskelijoita esimerkiksi opinnäytetyö- tai muuhun kehitysprojektiin. Opiskelijat puolestaan tarvitsevat yhtä usein määräaikaisen työpaikan sekä työkokemusta valitsemaltaan alalta. Tuudo Talent tuo nämä osapuolet yhteen vastuullisesti ja helposti.

Miten tavoitamme opiskelijoita

KAIKKI VOITTAVAT

Toimeksiantaja niittää työn hyödyt, mutta Tuudo Talent kantaa työnantajavastuun. Hoidamme tiimin rekrytoinnin alusta loppuun palkanmaksua unohtamatta. Opiskelijoita tarvitseva toimeksiantaja saa käyttöönsä valmiin tiimin vastuullisesti ja vaivattomasti. Tuudo Talent -projektissa voittavat kaikki.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä 

ESIMERKKEJÄ tUUDO TALENT -PROJEKTEISTA

Markkina-tutkimus

Työhyvin-vointiselvitys

Somen suunnittelu

Lanseeraus-suunnitelma

Tuotekehitys

Data-analyysi

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten opiskelijat hyötyvät Tuudo Talentista?

Tuudo Talent -projekteihin osallistumisesta maksetaan aina asiaankuuluva korvaus. Palkan lisäksi opiskelijat kerryttävät työkokemusta, laajentavat verkostojaan, suorittavat opintoihin kuuluvan harjoittelun tai saavat opintopisteitä. 

Miten toimeksiantajat hyötyvät Tuudo Talentista?

Toimeksiantajan ei tarvitse huolehtia rekryprosessista. Me Tuudo Talentilla hoidamme sekä koko rekrytoinnin että työnantajavastuut projektin aikana. Toimeksiantaja saa valmiin tiimin tai tekijän vastuullisesti ja helposti ratkaisemaan ongelmansa tehden samalla tärkeää työnantajabrändityötä.

Millaisia projekteja yritys ja opiskelijat voivat toteuttaa yhdessä?

Tyypillisimpiä Tuudo Talent -toimeksiantoja ovat erilaiset projektit, joihin tarvitaan työvoimaa, mutta vakituisen tekijän rekrytoiminen ei kannata. Toimeksianto voi olla mikä tahansa yrityksen haaste tai projekti-idea, kuten kehitysprojekti, markkinatutkimus tai kilpailija-analyysi.

Onko Tuudo Talent ilmainen yrityksille?

Koska opiskelijoille kuuluu asianmukainen korvaus tehdystä työstä, eivät Tuudo Talent -toimeksiannot ole ilmaisia. Valtaosa toimeksiannon hinnasta käytetään opiskelijan palkanmaksuun ja palkan sivukuluihin.

Milloin kustannuksia tulee?

Toimeksiantajalle koituu kustannuksia vasta, kun rekrytointipäätökset on tehty ja sopivat tekijät projektiin valittu. Kustannuksia ei myöskään tule, jos toimeksianto jostain syystä keskeytyy, eikä sopimusta jatketa.

Miten toimeksianto toimii käytännössä?

Kun toimeksiantosopimus on tehty, Tuudo Talentin rekrytointitiimi aloittaa sopivien tekijöiden haun sovitun osaamisprofiilin perusteella. Hakijoita haastatellaan ja parhaiten projektiin sopivat valitaan tehtävään. Kokonaisuudessaan prosessi kestää viikoista kuukausiin, projektin sovitusta laajuudesta riippuen.

ASIAKKAITAMME

”Tuudon konsepti vakuutti meidät ja vastasi tarpeeseemme erinomaisesti. Saimme selvitystyötä tekemään loppuvaiheen opiskelijan, jolle selvitystyö toimii opinnäytetyönä. Tuntuu myös hyvältä, että Tuudon kautta opiskelija saa työstään asianmukaisen palkkion.”

Anu Rautiainen

Henkilöstöjohtaja, Lohjan kaupunki

Eurot näkyviin ja kohti tasa-arvoisempaa työelämää – mistä EU:n uudessa palkka-avoimuusdirektiivissä on kyse?

Moni on varmaan kuullut EU:n uudesta palkka-avoimuusdirektiivistä, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa työnantajan, työnhakijan ja työntekijän kannalta? Olemme koonneet tähän artikkeliin tärkeimpiä pointteja liittyen uudistukseen, joka astuu kansallisen lainsäädännön...

Success Story: Osuuskauppa Arina + Tuudo = 50 kertaa onnistunut rekry

uskauppa Arina on rekrytoinut uusia osaajia taloon Tuudon kautta jo useamman vuoden ajan. Arinan rekrytointiasiantuntijat Mari Rounaja sekä Aino Saksio kertovat nyt, mikä on saanut heidät tekemään yhteistyötä Tuudon kanssa ja miksi yhteistyö on ollut kannattavaa. 

Kesätyöhaun jälkilöyly: Kesätyömahdollisuuksia on monia – näin onnistut kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa!

Kuumin kesätyöhakukausi alkaa olla lopuillaan, mutta monet opiskelijat etsivät yhä työpaikkaa ensi kesäksi. Kesätyömahdollisuuksia on monia ja koko kesän kestävä täysipäiväinen kesätyö ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, jos haluaa tavoittaa korkeakouluopiskelijoita.

Mikä tekee työnantajasta erityisen houkuttelevan? 4 työnantajan kilpailuetua työmarkkinoilla 

Sen lisäksi, että työnhakijat kilpailevat keskenään työpaikoista ja työnantajan huomiosta, on kilpailu myös työnantajien välillä kiivastunut viime vuosina. Työnantajat joutuvat miettimään yhä tarkemmin, miten he voivat erottua edukseen ja mitkä ovat heidän tärkeimpiä kilpailuetujaan työmarkkinoilla.

Monet opiskelijat kokevat epävarmuutta omasta osaamisesta – miten helpottaa huijarisyndroomaa?

Jokainen on varmaan kuullut sanonnan ”fake it till you make it”, eli vapaasti suomennettuna ”feikkaa, kunnes breikkaat”. Sanonta viittaa siihen, että kun esittää olevansa itsevarmempi, asiantuntevampi ja pätevämpi kuin oikeasti on, voi lopulta saavuttaa nämä...

Success Story: Ennätykset on tehty rikottaviksi – Tammikuun 2023 Rekrymessut

Tuudon 100 % digitaaliset rekrytointimessut järjestettiin 16.–22.1.2023. Tapahtumaan osallistui 82 työnantajaa ja ennätyksellinen määrä messuvieraita. Tuudon Rekrymessut on järjestetty kahdesti vuodessa pian kolmen vuoden ajan. Tammikuun 2023 tapahtuma oli...

Valtakunnallinen opiskelijoiden digirekrytapahtuma on alkanut – katso Tuudon rekrymessujen webinaariohjelma

Tuudon rekrymessuilla opiskelijat pääsevät tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin viikon ajan 16.-22.1.2023. Tapahtuma toteutetaan täysin digitaalisesti Tuudo-sovelluksessa.

Opiskelijat etsivät jälleen kesätyötä Tuudon rekrymessuilla 16.-22.1.2023

Uusi vuosi 2023 alkaa vahvasti kesätyöteemalla, kun Tuudon rekrymessut käynnistyvät maanantaina 16.1. ja jatkuvat sunnuntaihin 22.1. saakka. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oikotien ja Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kanssa.

Success story: Tuudon Rekrymessut 2022

Opiskelijoiden rekrymessut järjestettiin vuonna 2022 kahdesti. Rekrymessuille osallistui yhteensä yli 100 työnantajaa ja kymmeniä tuhansia opiskelijoita ympäri Suomen. 

Miten jaksan töissä? Nämä asiat huolettavat opiskelijoita työelämässä

Halusimme selvittää, mitkä asiat erityisesti huolettavat opiskelijoita työelämässä. Yleisimmät vastaukset liittyvät joko jaksamiseen ja työelämän paineisiin tai työllistymiseen ja mielenkiintoisten työtehtävien löytämiseen.  

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoa Tuudo Talentista tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

5 + 3 =