Tuudo työnantajille

Tuudon kaikki 135 000 käyttäjää tähtäävät työelämään

Menestystä tavoittamassa

Tämän päivän opiskelijat mahdollistavat organisaatiosi kasvun ja kehityksen. Tuudo on kanava, jolla heidät tavoitat.

Yli 300 työnantajaa, työmarkkinatoimijaa ja työelämän hanketta luottaa Tuudoon, joka tavoittaa yli 135 000 opiskelijaa joka kuukausi.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio
Miksi työnantajat luottavat Tuudoon?

AINUTLAATUINEN TAVOITTAVUUS

Yli 135 000 opiskelijaa lähes 30 oppilaitoksessa Suomessa käyttää Tuudoa kuukausittain. Tuudon työelämäsisältöjä avataan kymmeniä tuhansia kertoja joka kuukausi. Avoimia työmahdollisuuksia nostetaan myös sovelluksen etusivulle, joka avataan jopa 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Tuudon tärkein tehtävä on helpottaa opiskelijoiden arkea – myös työllistymistä. Panostuksemme aitoon hyötyyn näkyy sitoutuneissa ja aktiivisissa käyttäjissä, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. 135 000 opiskelijaa käyttää Tuudoa kuukausittain, eikä heitä tarvitse enää etsiä muualta.

Näin Tuudo hyödyttää opiskelijoita 

SUURIMMAT REKRYTAPAHTUMAT 2022

Todistimme vuonna 2021, että 100 % digitaalinen rekrytapahtuma toimii. Yli sata työnantajaa osallistui Tuudon Rekrymessuille vuoden aikana ja heidän sisältöjään swaipattiin deittiapeista tuttuun tapaan yli puoli miljoonaa kertaa. Seuraavat messut järjestetään 13. – 16.9. Ilmoittautuminen on jo auki!

Lue lisää Rekrymessuista ja ilmoittaudu 

Tuudo on opiskelijan henkilökohtainen opintoarjen helpottaja. Yhtä sovellusta käyttämällä opiskelija mm. näkee oman lukujärjestyksensä, voi ilmoittautua kursseille, navigoi kampuksella, asioi kirjastossa ja tarkistaa opiskelijaravintoloiden ruokalistan. Tuudo saattaa yhteen myös opiskelijat ja heitä rekrytoivat yritykset. Tuudoa käyttää kuukausittain yli 135 000 opiskelijaa 25 korkeakoulussa Suomessa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
t

Miten rekrytointi liittyy Tuudoon?

Yksi Tuudon tärkeimmistä tehtävistä on kaventaa opiskelun ja työelämän välistä kuilua. Toteutimmekin opiskelijoiden omasta pyynnöstä Tuudoon rekryalustan, josta opiskelijat löytävät juuri heille sopivia työ-, opinnäyte- ja harkkapaikkoja ympäri vuoden. Nykyään jo sadat yritykset ovat rekrytoineet Tuudon avulla oman alansa opiskelijoita.

Onko Tuudossa rekrytointi ilmaista?

Tuudossa rekrytointi ei ole ilmaista, mutta yhteistyö kanssamme on aina kustannustehokasta. Pääset samalla näkyvyydellä 25 oppilaitoksen opiskelijoiden tietoisuuteen. Avoimia työpaikkailmoituksia näkyy myös sovelluksen etusivulla, jota avataan 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Z

Miten Tuudon rekryalusta toimii?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osiossa opiskelijat tutustuvat työnantajamielikuvaa rakentaviin yritysesittelyihin sekä tietysti avoimiin työmahdollisuuksiin. Paikkoja voi hakea suoraan omalla laitteella. Tuudon rekryalusta ei siis poikkea muista digitaalisista kanavista kuin ainutlaatuisella tavoittavuudellaan.

Miten käytännössä toimitaan?

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, ja kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tilausvahvistuksen yhteistyöstä. Tämän jälkeen saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa. Toimitamme myös tasaisin väliajoin analytiikkaa näkyvyydestäsi.

Miten ilmoituksen saa Tuudoon?

Työnantajien näkyvyys Tuudossa koostuu työnantajaprofiilista sekä avoimista työpaikoista. Alkuun pääset joko soittamalla Tuudon työelämäpalveluihin tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun lopussa. Keskustelemme aina ensin kanssanne rekrytarpeistanne ja räätälöimme näkyvyyden sen mukaan.

Kuinka nopeasti sisältö julkaistaan?

Voimme julkaista aineistosi nopeimmillaan tunnissa. Jos sinulla on selvät sävelet esittelyprofiilisi sekä työpaikkailmoitusten suhteen, soita meille tai toimita aineistot aineistot(a)tuudo.fi. Teemme sinulle nopean tarjouksen ja kun hyväksyt sen, julkaisemme aineiston tarpeen vaatiessa heti.

ASIAKKAITAMME

Kun etätyö ei ole vaihtoehto – 6 keinoa motivoida lähityöhön

Pandemia-aikana olimme uuden äärellä; kaikki sellainen työ, joka oli mahdollista tehdä etänä, siirtyi yleisestä suosituksesta työpaikalta kotiin. Vastaava siirtymä olisi tavallisesti voinut viedä vuosikymmenen, tai sitten sitä ei olisi ehkä tapahtunut ollenkaan. Nyt...

Työelämäkysely – millaisissa organisaatioissa ja tiimeissä korkeakouluopiskelijat haluavat työskennellä?

Teemme vuosittain opiskelijoille suunnatun työelämäkyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää heidän ajatuksiaan, arvostuksenkohteitaan ja toiveitaan liittyen työelämään.  Tänä vuonna kysely toteutettiin alkukesästä aikavälillä 24.5.-10.6.2022. Työelämäkysely on...

Digitaalisen rekrytointikampanjan suunnittelu – 5 sisältöideaa vaikuttavaan digirekrytointiin

Laadukas sisältö ja sen kohdennettu mainonta ovat olennainen osa digitaalista rekrytointia. On tärkeää, että sisältö vastaa kohderyhmienne ongelmiin ja toiveisiin, jotta rekrytointimarkkinoinnilta saadaan toivottuja tuloksia. Ota siis talteen seuraavat ideat...

Miten vahvistat työnantajabrändiä rekrytointiprosessin aikana? Vältä ainakin nämä virheet

Työnantajamielikuva on yksi merkittävä osa yrityksen brändiä. Kilpailu hyvistä työntekijöistä kovenee ja työnantajabrändi nousee yhä tärkeämpään asemaan. Työnhakijat muodostavat tietynlaisen käsityksen työnantajista jo rekrytointiprosessin aikana.

Työnantaja, tee vaikutus uusiin kesätyöntekijöihin ja vahvista samalla omaa työnantajabrändiäsi

Työntekijät ovat yrityksen tärkeimpiä brändilähettiläitä, joten henkilöstön tyytyväisyys on panostamisen arvoinen asia. Vakituisten työntekijöiden lisäksi kesätyöntekijät ja harjoittelijat ovat merkittävässä asemassa työnantajamielikuvan rakentumisessa.

”Must have -sovellus kaikille korkeakouluopiskelijoille” – Tuudon käyttäjät vastasivat käyttäjäkyselyyn

Teimme vuoden 2021 lopussa Tuudon käyttäjille kyselyn, jossa selvitimme käyttäjien tyytyväisyyttä sekä Tuudon monipuolisten palveluiden hyödyllisyyttä opiskelijoiden näkökulmasta. Keskimäärin Tuudon käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä palveluun ja suosittelevat sitä...

Lähes 20 000 kävijää Tuudon Rekrymessuilla 17. -23. tammikuuta

Järjestimme vuoden 2022 ensimmäiset rekrymessut 17.–23.1. Tapahtuma oli jälleen menestys; se keräsi yhteen valtavan määrän kesätyömahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita ja rekrytoivia työnantajia.

Tuudon Rekrymessut ovat jälleen täällä – Lähes 80 työnantajaa mukana tarjoamassa vastuullisia kesätyömahdollisuuksia

17.1. alkavat Tuudon kolmannet ja tähän mennessä suurimmat digitaaliset rekrytointimessut. Tapahtuma kestää sunnuntaihin 23.1. saakka.

Miten rekrytoida korkeakouluopiskelijoita? Lue 7 vinkkiä ja varmista onnistunut rekry

Miten opiskelijoiden rekrytoiminen oikein onnistuu? Me tunnemme opiskelijakohderyhmän kuin omat taskumme, joten keräsimme nämä 8 vinkkiä siihen, miten homma hoituu varmasti ja vikkelästi!

Suomen suurin korkeakoulutettavien rekrytapahtuma on Tuudon ja Oikotien yhteistyön tulos

Korkeakouluopiskelijoiden hyötysovellusta tuottava Tuudo ja elämän suurissa valinnoissa mukana oleva Oikotie opiskelijoiden työllistymistä edistävään yhteistyöhön.

Ota yhteyttä

 Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

2 + 9 =